Kiers Advocaten & Mediators is -sinds 1993- gevestigd in de oude binnenstad van Deventer, op loopafstand van het NS-station, busstation en een ruime, veilige parkeergarage. Lekker makkelijk bereikbaar dus en dat past bij de laagdrempeligheid van ons kantoor. 

Juridisch jargon in heldere taal
Binnen de juridische wereld worden veel vaktermen gebruikt en officiële wet- en regelgeving zorgt ervoor dat de gesproken en geschreven taal in ons vak voor leken soms moeilijk te begrijpen is. Wij vertalen die soms ingewikkelde juridische werkelijkheid voor u in heldere taal en nemen de tijd voor een persoonlijke benadering en begeleiding. Onze stijl van werken is eerlijk en gedegen, waarbij u als cliënt centraal staat. U kunt ons telefonisch goed bereiken, maar ook per e-mail zijn wij goed benaderbaar.

Door ons te specialiseren, zijn wij in staat kwaliteit te bieden. Samen staan wij sterk om voor uw belangen op te komen. Met meer advocaten onder één dak is collegiaal overleg snel gepleegd. Zo maken wij gebruik van elkaars deskundigheid en ervaring. En dat komt uw zaak ten goede.

Tijd voor kennismaking
In het eerste gesprek met uw advocaat worden uw situatie, uw vragen en uw wensen zorgvuldig in kaart gebracht. Hiervoor reserveren wij minimaal een uur. Tijdens dit intakegesprek wordt ook bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit betekent dat u voor een zaak eenmalig een eigen bijdrage betaalt en de overheid de overige advocaatkosten vergoedt. De Raad voor Rechtsbijstand beslist hierover. Het intakegesprek eindigt met het maken van concrete afspraken.