Uitgelicht

corona

Corona-virus

Onze omgang met het onderwerp Corona is als volgt.

Wij laten de al gemaakte afspraken voor nu nog wel doorgaan en u kunt ook nog steeds een afspraak maken voor een nieuwe zaak of in een lopende zaak. We zullen geen handen schudden en gepaste afstand houden.

Ook wij willen verspreiding van het virus zo veel mogelijk voorkomen. Omdat wij een klein kantoor zijn en er dus niet veel mensen bij elkaar zijn blijven wij wel open. De secretaresse werkt zo veel mogelijk thuis.

voordelig samen scheiden

KOSTEN: VOORDELIG EN DESKUNDIG SAMEN SCHEIDEN!

Bij ons kunt u via mediaton, als één van u of u allebei voor een toevoeging in aanmerking komt, voordelig scheiden. U betaalt bij ons altijd de laagste eigen bijdrage, € 55,- of € 109,-. Dat komt doordat wij MfN geregistreerd zijn. Dat voordeel hebt u niet bij een “gewone” advocaat. Daarnaast betaalt u altijd, bij iedere advocaat, tenminste € 83,- griffierecht.

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om via internet of andere scheidingsbemiddelaars die geen advocaat zijn te scheiden. Pas daar voor op! Vaak betaalt u uiteindelijk toch te veel en wordt u niet deskundig geholpen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij daar zo veel mogelijk in de dagelijkse praktijk uitvoering aan geven.

Cliëntgerichtheid

Bij ons staat, anders dan bij de meeste middelgrote en grote kantoren, niet de omzet centraal, maar de cliënt. Die willen wij in de eerste plaats goed bijstaan. Wij verlenen ook nog steeds gefinancierde rechtsbijstand aan minder draagkrachtigen.

Bankieren

De meeste bankzaken wikkelen wij af via de Triodos Bank, de duurzaamste bank van Nederland en één van de duurzaamste ter wereld.

Vervoer

Veel doen wij per openbaar vervoer. Daarnaast hebben wij sinds oktober 2013 twee volledig electrische kantoorauto's. De Renault Zoë. Daarmee rijden wij maandelijks zowel zakelijk als privé zo'n 4000 km volledig emissievrij.foto zoe

energie

Alle energie die wij gebruiken is echt groen en wordt geleverd door Greenchoice. Daarnaast zijn wij lid van Deventer Energie en hebben wij certificaten voor het Windpark Kloosterlanden om, met ons aandeel, 15.000 KWH per jaar aan windenergie op te wekken.

Afval

Afval wordt bij ons consequent gescheiden.

Inkoop

Wij letten bij de inkoop scherp op het milieuaspect. De koffie is biologisch van Simon Levelt. de koffiemelk ook en komt van de Ekoplaza.