Uitgelicht

voordelig samen scheiden

KOSTEN: VOORDELIG EN DESKUNDIG SAMEN SCHEIDEN!

Bij ons kunt u via mediaton, als één van u of u allebei voor een toevoeging in aanmerking komt, voordelig scheiden. U betaalt bij ons altijd de laagste eigen bijdrage, € 53,- of € 105,-. Dat komt doordat wij MfN geregistreerd zijn. Dat voordeel hebt u niet bij een “gewone” advocaat. Daarnaast betaalt u altijd, bij iedere advocaat, tenminste € 78,- griffierecht.

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om via internet of andere scheidingsbemiddelaars die geen advocaat zijn te scheiden. Pas daar voor op! Vaak betaalt u uiteindelijk toch te veel en wordt u niet deskundig geholpen.

wettelijke indexering 2019

De wettelijke indexering 2019 bedraagt 2 %.

Dat percentage geldt voor alle alimentaties, tenzij iets anders is afgesproken of iets anders in de uitspraak van de rechter staat. U moet de te betalen alimentatie zelf in overleg met uw ex aanpassen met het wettelijke percentage. Zie voor voorgaande jaren het LBIO

Welkom bij Kiers Advocaten & Mediators in Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht en vreemdelingenrecht. Ook voor WSNP kunt u bij ons terecht. Voor  strafrecht, verwijzen wij u door naar mr. Van der Lem, die u wel op ons kantoor kan ontvangen,

Behalve als uw advocaat treden wij ook op als scheidingsmediator. Hierbij staat voorop dat de scheiding of een ander probleem, zoals omgang, alimentatie, gezag erkenning, in goed overleg worden geregeld.

Wij zijn lid van NOVA, de Nederlandse Orde van advocaten. adres van de Orde: Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 3353535, info@advocatenorde.

Kiers Advocaten & Mediators is een maatschap. Er wordt dus voor gezamenlijke rekening en risico gewerkt.

Verder-online nieuws